نویسنده = توکلی پور، حمید
ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 12، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 81-94

10.22069/ejfpp.2020.14431.1463

فرحناز کشوری فرد؛ محسن مختاریان؛ حمید توکلی پور


فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنی‌کننده‌های ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 103-118

عباس مهجوریان؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان


فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 13-26

پیمان آریایی؛ حمید توکلی پور؛ مسعود رضایی؛ امیر حسین الهامی راد


تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 29-43

فاطمه پورجاجی؛ مهدی کریمی؛ حمید توکلی پور؛ زهرا شیخ الاسلامی